Bouwpakket op maat

Van maandag t/m vrijdag hebben we de mogelijkheid om op afspraak uw wensen samen met u door te nemen; op zaterdag zijn we alleen geopend voor afhalen van materialen. 

Wilt u graag zelf bouwen, dan kunt u er voor kiezen om los hout bij ons te kopen of om het hout door ons op maat te laten maken. We kunnen hierin net zo ver gaan als u wilt; wilt u bijvoorbeeld alleen de constructie door ons laten voorbereiden en timmert u zelf de wanden af, dan bereiden we alleen dat deel voor. Maar we kunnen ook de planken voor de wanden al op lengte afzagen of we leveren kant en klare wandelementen aan. U bepaalt volledig wat u wilt laten voorbereiden.

Wat is het voordeel van een bouwpakket?

- U bent minder tijd kwijt, want u hoeft het alleen nog maar in elkaar te zetten.

- U heeft geen dure specialistische gereedschappen nodig, want de diverse bewerkingen worden voor u gedaan.

- U heeft geen afval, want u krijgt alles precies op maat.


Wij maken bouwpakketten voor uw specifieke situatie en naar uw wensen. Afwijkende vormen en maten hoeven geen beperking te zijn. Bel voor een afspraak en kom langs, dan kunnen we samen doornemen wat er voor u mogelijk is. Het is voldoende als u een eenvoudig schetsje, de gewenste maten en een foto van de plek waar u gaat bouwen meeneemt. En neemt u gerust ook foto’s mee van voorbeelden die u aanspreken.

Wat wij kunnen en wat u van ons mag verwachten kunt u in de diverse filmpjes zien. Twijfelt u of voor uw situatie een bouwpakket mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op voor overleg, dan kunnen we daar samen naar kijken. Ook als u de diverse materialen en houtbewerkingen wilt komen bekijken, bent u van harte welkom! Als u vooraf even belt, dan weet u zeker dat er tijd voor u is.

Voorbeelden van projecten